Hrvatska atrakcija KINOKLUB prvi put će nastupiti u Beogradu u nedelju 6. Novembra. Foto-KinoKlubKINOKLUB je mladi alternativni bend iz Zagreba koji se sa svojim hitovima kao što su 'Za nju', 'Vrati se u Zagreb' i 'Nije bjed, imamo 20 minuta pješke' probio na vrh Zagrebačke scene.
Bend za sada ima jedan studijski album 'Ajmo Klinci' koji su mnogi muzički kritičari ocenili veoma pozitivno. Iako je proslo dosta od izlaska prvog albuma, neke pesme se i dalje vrte po chart-ovima sirom balkana. KinoKlub je osvojio više prestižnih nagrada u Hrvatskoj, a jedna od najvećih je najbolji mladi bend godine. Po prvi put imaćete priliku da čujete KinoKlub uživo u Beogradu Vrede i više od toga!

LENORESTATE je takođe mladi alternativni bend, ali ovog puta iz Beograda. U januaru 2011. su izdali svoj prvi demo EP pod imenom 'Colors of random memories'.Iako veoma mlad, bend svirao na ovogodišnjem EXIT festivalu na 'Exit Music Live' stage-u, i dobio veoma pozitivne kritike. Bend trenutno završava prvi demo album koji biti pod istim imenom ako i demo EP. U planu su sedam koncerata po Srbiji u decembru, i 'UK tour' u januaru 2012. ( London, Manchester, Birmingham, Leeds, Glasgow, Cardiff ). U planu im je i izdavanje albuma van granica naše zemlje.Lenorestate ovog puta, u nešto mlađoj još talentovanijoj postavi.


KINOKLUB i LENORSTATE @ GUN CLUB
Nedelja 6. novembar
Ulaz 250 dinara
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..