Kao i u prethodnih mesec dana, i u nedelju 6. novembra za sve kolekcionare i poštovaoce muzike, Gun Club će organizovati berzu ploča i muzičkih suvenira, manifestaciju koja u najboljem svetlu prikazuje duh Beograda.
Berzu ploča u Miloša Pocerca 10 posećuju i muzičari i kritičari, i osnovnoškolci i studenti. Berza u Gun Clubu nije samo market, već mesto susreta generacija, ,,sudara“ muzičkih ukusa, mesto na kome se pokreću dijalozi o kvalitetu savremene muzike u odnosu na evergrin...

O svemu navedenom, posetioci ovonedeljne berze biće u prilici da proćaskaju sa  Momom Rajinom, istoričarеm umetnosti, doajenom srpskog rock novinarstva.  Osim što će pokrenuti dijalog na mnoge teme iz oblasti popularne kulture i muzike, Moma Rajin će u svojstvu DJ-a svojim muzičkim izborom obogatiti program koji nudi berza ploča u nedelju 6. novembra u Gun Clubu u Miloša Pocerca 10.

Moma Rajin je bio član redakcije „Džuboksa“, osnivač i prvi urednik „Ritma“, a tokom osamdesetih godina prošlog veka  glavni i odgovorni urednik strip izdanja u „Dečijim novinama“. Jedan je od prvih ljudi koji je istakao kulturološki značaj novog talasa.

Berza ploča i muzičkih suvenira se održava svake nedelje od 12h do 16h u Gun Clubu u Miloša Pocerca 10.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..