Superzvijezde su već ranije surađivale na Kylieinom albumu "Kiss Me Once" ● Sia najavila deseti studijski album "Reasonable Woman" koji stiže u maju. Bilo je samo pitanje vremena kada će se dvije najveće australske ljubimice Sia i Kylie Minogue ponovno udružiti, a njihov novi singl "Dance Alone" nadmašuje sva očekivanja! Novi singl nam daje uvid u nadolazeći album "Reasonable Woman" kojim će nas Sia oduševiti u svibnju. Deseti studijski album pjevačice oduševljava širokom lepezom gostiju, uz Kylie Mingoue tu se nalaze i Labrintha, Tierra Whack, Paris Hilton i članica Rock and Roll Kuće slavnih, Chaka Khan.

Sia je godinama rada izgradila karijeru koja je sama po sebi fenomen. Njena pjesma "Chandelier", s albuma "1000 Forms Of Fear" iz 2014., ne samo da je promijenila zvuk pop glazbe, već je i revolucionirala umjetnost glazbenih spotova.  Uslijedili su joj svjetski hitovi u brzom slijedu: "Elastic Heart", "Big Girls Cry", "Alive", "Together", "Dusk ’Til Dawn" s Zaynom i "Cheap Thrills".



Više od 50 milijardi audio streamova ne laže. Njen album Božićnih pjesama, objavljen 2017., ima jednu od deset najviše streamanijih božićnih pjesama svih vremena. 2021. godine je režirala svoj prvi dugometražni film, naslovljen "Music", , a 2022. godine pjesma s albuma "This Is Acting" iz 2016. - "Unstoppable" - postala je viralni hit, premašivši milijardu reproduciranja na Spotifyju.
 
A sada nam stiže "Reasonable Woman", Sijin prvi pravi album od 2016. godine, čiji je naslov pjevačica najavila još 2020. godine. Osim gostujućih vokalista, album je stvoren uz suradnju brojnih nevjerojatnih suradnika, producenata, autora, inženjera, čiji su imena poznata u svijetu pop glazbe.

Sia nas je počastila prvim singlom s albuma "Gimme Love" u rujnu 2023., kojem niju dugo trebalo da se proširi u radijske etere diljem svijeta i Lijepe naše. Singl već broji preko 60 milijuna streamova na Spotifyu. Oduševila nas je i suradnjom s indijskim glazbenikom Diljitom Dosanjhom na pjesmi "Hass Hass".
 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..