SAEPlayer u saradnji sa SAE Institutom u Beogradu, ogranizuje prvi „Test lab“ u Srbiji! U subotu, 22. oktobra 2011. od 12-17h Player će opremiti prostorije SAE Instituta Beograd koji će otvoriti svoja vrata svim znateželjnim zaljubljenicima u muzičku, DJ i studijsku opremu, pretvorivši svoje prostorije u pravu laboratoriju zvuka.

Posetioci će biti u prilici da oprobaju svoje umeće na najnovijim DJ postavkama, otkriju prednosti poslednjih verzija programa za muzičku i live produkciju, da pod svojim prstima osete sve mogućnosti opreme i uređaja poslednje generacije!

Ujedno, biće im pružena prilika da postave pitanje o svemu što ih zanima iz sfere poslednjih muzičkih tendencija, da otkriju po koji trik pravih profesionalaca i testiraju svoje veštine.

Native Instruments, Vestax, Akai neka su od imena brendova čiji će najnoviji proizvodi biti dostupni za testiranje 22. okotobra, uz Traktor i Ableton platforme u realnom DJ i studijskom okruženju. Gosti prvog „Test lab“dešavanja u Srbiji, a koji će zajedno sa posetiocima testirati i približiti im mogućnosti najnovijih software i hardware uređaja, su Sevdahbaby, kao velika regionalna zvezda, Aki Species, jedan od domaćih producenata koji je zahvaljujući svojoj muzičkoj produkciji obišao brojne svetske festivale,Damjan Eltech, naša mlada zvezda u povoju, Nikola Galamgia Krstojević, predstavnik Player tima, Nenad Petronijević Shoxy, ispred tima SAE Instituta Beograd i mnogi drugi.

Ulaz je slobodan za sve znatiželjne koji kroz zabavu žele da  nauče korisne trikove profesionalaca, da približe sebi najnovije tehnologije u muzici i studijskoj produkciji, testirajući uređaje i svoje sposobnosti u Player & SAE laboratorijizvuka.

Ujedno, istog dana posetioce očekuje “Open Day” SAE Instituta Beograd zakazan od 14-17, koji predstavlja odličnu priliku da se iz “prve ruke” upoznaju sa vrednom opremom i jedinstvenim SAE programima, prostorijama, da razgovaraju sa profesionalcima iz industrije, kao i da čuju razloge zbog čega se više hiljada studenata širom sveta odlučilo baš za SAE Institut, vodeći centar obrazovanja u oblasti kreativnih medija.Ovaj jedinstveni dan “Otvorenih vrata” nudi mogućnost svim zainteresovanim kreativcima da se upoznaju sa jedinstvenim sistemom obrazovanja u oblasti filma, muzike, web&multimedije i 3D animacije.

Player
www.player.rs

SAE Institut Beograd
www.belgrade.sae.edu/en-gb/home
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..