plasticLeto je za nama i pregršt letnjih zabava koje smo proveli na vodi. Sada je već došlo vreme da se preselimo na klupsku adresu, ugao Takovske i Dalmatinske.Klub Plastic se menja iz godine u godinu ali ono što se ne menja jeste da doprinosi uvek nešto novo beogradskoj klupskoj sceni i zato uvek opravdava epitet najpopularnijeg prestoničkog kluba.

Tako i ove godine, u malo izmenjenom prostoru, imaćete priliku da vidite sve one koji su vas zabavljali i tokom prethodnih sezona, što letnjih, što zimskih, ali uz neke nove face i neka nova, veoma zgodna, imena!

„Zimski“ Plastic počeće sa radom u petak, 14. oktobra, kada je zakazano svečano otvaranje kluba. Tokom predstojećeg vikenda imaćete priliku da čujete najbolje gradske disk-džokeje koji će se smenjivati za miks pultom kluba Plastic ali i omanjeg i veoma voljenog dodatnog „kluba u klubu“ – Mintu.

Ike, Prema, Me-High-Low, Mirko, Meex, MKDSL, Sale Groovyman Radosavljević, Sale Fuckin’ Blue, Coba, Petko, Dacha, Boža Podunavac... Mnogi oni imaće svoje večeri a možemo najaviti da će u Mintu biti podosta gostiju i da ćemo uvek slušati neka nova imena. A možemo reći da ćemo u Mintu napraviti novu generaciju DJ-eva lepšeg pola tokom čitave sezone!

Očekujemo vas na otvaranju, u petak i subotu, 14. i 15. Oktobra, a onda i svake srede, četvrtka, petka i subote u novoj „Addicted To Plastic“ sezoni.

Vidimo se na crvenom tepihu!
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..