Dzenan-Loncarevic-foto2Treći koncert koji se poslednjih godina organizuje u čast jedne od najpopularnijih grupa bivše Jugoslavije biće održan 16. oktobra u Sava centru. Najveća pevačka imena ovih dana imaju završne probe, kako bi najavljeni spektakl protekao u najboljoj atmosferi i kako bi se publici predstavile najslušanije pesme ove grupe.

Zanimljivo je da će se na beogradskom koncertu u ovoj ulozi pojaviti Arsen Dedić, koji će pevati pesmu „Ti si mi bila naj, naj“. Umesto najavljenog Tarika Filipovića, pevaće naš glumac Sergej Trifunović. Pored njih, nastupiće Hari Varešanović, Aki Rahimovski, Dado Topić, Mladen Vojičić Tifa, Kaliopi, Neda Ukraden, Jelena Tomašević, Aleksandra Radović, Seid Memić Vajta, Zijo Valentino, Teška industrija, Irina Kapetanović. Među pevačima iz Srbije je iDženan Lončarević.

- Izuzetno mi je drago što ću se i ja pridružiti ovoj listi učesnika, jer sve njih izuzetno cenim. Kada me je moj prijatelj Hari Varešanović pozvao da nastupam, nisam se nijednog trenutka dvoumio. Indekse sam slušao kao dete i obožavao Davorina. Posebno me raduje što ću na koncertu pevati njihove pesme, a taj muzički žanr se razlikuje od mog, te ću se predstaviti publici i jednom novom svetlu – kaže Dženan.

Organizatori najavljuju da će ovaj koncert „Da sam ja netko“, nazvan po možda najvećem hitu čuvene grupe, biti dvočasovni put kroz vreme, prepun emocija i dobre energije.

Podsećamo da su ovakvi koncerti već održavani u glavnim gradovima bivših republika i na svakom je vladalo veliko interesovanje publike. Sudeći po prodaji karata, ni u Beogradu neće biti drugačije.

Karte su u prodaji u Sava Centru i Bilet centru, po ceni od 1500, 1900 i 2300.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..