Promocija novog albuma "Everlasting Genocide" benda INFEST odigraće se u Gun Clubu u subotu 8. Oktobra uz podršku sastava Soul In Cage, Space Eater i Awaiting Fear.


Sastav INFEST je osnovan u zimu 2003. godine od strane Vandala, Davida, Ante i Dušana, u Jagodini, sa jasnom idejom da se svira old school death/thrash metal. Ubrzo potom, Infest snima prvi demo "Inquisition" u studiju Wolf u Majuru. Infest 2004. godine nastupa na Zaječarskoj gitarijadi, i osvaja prvo mesto po glasovima publike. Već sledeće godine, snima se novi demo, nazvan Time to Die, ponovo u studiju Wolf.

Dve pesme su objavljene i na kompilacijama - Inquisition na Demo Masters kompilaciji, koju izdaje Rock Express Records, i Order na Forces of Anger kompilaciji, objavljenoj od strane Multimedia Records. Od 2005. do 2008. godine, bend je, uprkost čestim promenama u postavi stalno radio i izbacio još dva materijala, debi album pod nazivom "Anger will remain", kao i EP, "Christ Denial", gde su oba materijala dobro prihvaćena od strane kritike i publike.


Već naredne godine bend je opet ušao u studio, gde je u saradnji sa Aadom Kloosterwaardom iz benda Sinister i sa kompozitorom benda Vader, Harryem Maatom, snimio i objavio album "Onward to destroy". Svirali su Češkoj Republici, na Exit Festivalu, pripremajući teren za novi album, a trenutno, kao član Blood Stained Promotiona iz Holandije, bend sprema nove koncertne datume širom Evrope.


Cena ulaznice 400 dinara

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..