Srpska nada popa zajedno sa svojim bendom nastavlja oduševljavati sve fanove synth popa - Sana Garić video singlom „Zlatne noći“ predstavlja novi album „Naočare za srce“ koji je objavljen na CD-u i svim streaming servisima od 17. decembra. Posljednjih godinu dana izdanje su najavljivali singlovi “Deo sebe”, “Sobe” i “Ovaj put”, te nagovijestili da Sana radi na vrlo pitkom i radiofoničnom albumu koji iznimno dobro komunicira sa aktualnim svjetskim synth pop trendovima. Sana Garić će objaviti i spot za pjesmu „Zlatne noći" koji najavljuje novi album „Naočare za srce“.

„Na jedan simboličan način sam naziv albuma poručuje što mislim da nam je svima potrebno u vremenu u kom se nalazimo. Za mene je događaj godine hrabrost ljudi koji su izašli na ulicu da se bore za čistu zemlju, vodu i zrak. Svakodnevna rasprodaja vrijednosti za koje se u međuvremenu izgubio i smisao i značenje i važnost. Kako pobijediti i rastvoriti stvarnost? Čuvajte sebe i svoju djecu i borite se za povratak osnovnih ljudskih vrijednosti i spašavanje zdravog razuma. Vjerujem u to da još uvijek ima dobrih, lijepih i pametnih ljudi. Možda su nam samo svima potrebne naočale za srce – da bismo to prepoznali u nama samima i drugima,“ izjavila je Sana Garić povodom izlaska albuma.

U spotu se uz Sanu pojavljuju i članovi njezinog benda: Miki Ristić - bas (Bella Technika), Feđa Tom Franklin - bubanj (Fish in Oil) i Dušan Ristić - gitara. Produkciju, miks i mastering novog albuma potpisuje Radan Đorđevic – Rahmanee.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..