Kultni beogradski punk-rok bend NBG objavio je video spot za za pesmu „Tebe vole blokovi“ sa albuma „Nama ostaje samo punk!“ Nakon video ostvarenja za pesme „Nove godine“, „Osuđen na bes“, „Beži“ i „Vanredno stanje“, grupa NBG objavila je još jedan spot. U pitanju je ekranizacija pesme „Tebe vole blokovi“. Pesma „Tebe vole blokovi“ deo je albuma „Nama ostaje samo punk!“ koji je prošle godine, pre same pandemije, objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

– Ovo je jedna od pesama sa ovog albuma koju naša publika najviše voli, bilo nam je logično da u nekom trenutku uradimo spot i za nju – kaže gitarista benda Aleksandar Karapandžić.
 
Direktor fotografije za ovo video ostvarenje je Goran Goša Janković, a montažu potpisuje Marko Arsić. Kadrovi su, očekivano, snimani na Novom Beogradu, u „blokovima“.
 
Video spot za pesmu „Tebe vole blokovi“ možete pogledati na ovom linku >>
 
NBG ima nekoliko zakazanih festivalskih nastupa za ovo leto, ali se nadaju da će uskoro moći da u Beogradu održe i koncertnu promociju albuma „Nama ostaje samo punk!“
„Album je objavljen pred samu pandemiju i nikako nismo mogli da uradimo ono što najviše volimo i čekamo - da to izdanje predstavimo svojoj publici na koncertu. Nadamo se da će se uskoro stvoriti uslovi za tako nešto, a do tad se družimo na festivalima!“ dodaje bend.
 
Album „Nama ostaje samo punk“ snimljen je u studiju „Klinika Petrović“ BIGZ, u maju 2019.godine, a produkciju albuma potpisuje Ivan Petrović. Objavljen je krajem 2019.godine za diskografsku kuću Multimedia Music, a možete ga u prodavnicama Multimedia Music (u Sremskoj 2 ili  u knjižarama Vulkan) ili putem sajta www.multimedia-music.com.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..