texas-floodU nedelju 18. septembra navršava se 41 godina od smrti najvećeg rock gitariste svih vremena, Jimija Hendrixa. Tim povodom na splavu Lađa grupa Texas Flood održaće  tribute koncert. Beogradski blues rock power trio od svog samog početka ima na repertoaru i Hendrixove pesme.
Prošle godine su prvi put izveli ovaj program u Kuglašu i taj koncert je ostao zapamćen kao veliki trijumf u svakom pogledu.  Rasprodate ulaznice, stotinak ljudi koji su ostali ispred kluba i fantastična svirka uz vrelu atmosferu su najjači utisci kojih se sećamo od pre godinu dana i imamo puno pravo da se nadamo da će Texas Flood ponoviti  sve to i ovog puta. Standardna postava grupe, Nenad Zlatanović, gitara i glas, Ivan Čukić, bas gitara i glas i Vlada Golubović, bubnjevi, za ovu priliku pripremila je dva seta Hendrixove muzike, od najpoznatijih Jimijevih pesama do nekih manje slušanih i sviranih specijaliteta, i prilagodila svoj zvuk specifičnom Hendrixovom izrazu.

Splav Lađa nalazi se ispod Brankovog mosta na novobeogradskoj strani. Koncert se održava u nedelju, 18. septembra,  počinje u 22 sata, a ulaznice po ceni od 300 dinara mogu da se nabave u Felix Shopu i na samom brodu u pretprodaji i na samom ulazu na koncert.     
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..