mansionLjetne vrućine sredom u Mansion-u ne popuštaju, a živa na toplomjeru skoće na svoju najvišu točku 28. rujna kada će se na binu popeti grupa Connect. Zapresicka četvorka ce tako u sklopu RNB Confusion-a premijerno promovisati svoj posljednji album "3JUMF".
Nakon godinu dana nenastupanja u Zagrebu, Connectovci sa bendom i specijalnim gostima iznenađenja sa albuma 3JUMF, zagrebačkoj publici će donijeti pravi koncertni raj.

NAGRADNA IGRA "CONNECT 3JUMF":

U susret tom dugoočekivanom koncertu, četvoro najbržih koji ostave svoje podatke (Ime i prezime/e-mail) na sluzbeni Facebook profil RNB Confusion dobivaju po 2 ulaznice za koncert.

Pre nego zapevamo sa Connectovcima, iz tabora RNB Confusion-a ove srede stiže prava klupska poslastica koju ne smijete propustiti. Za DJ pult ce tako u sredu 14. rujna stati jedan od pionira RNB Confusion-a, miljenik zagrebačke publike, DJ OLI DOBOLLI. Dobitnik čak dvije "Zlatne koogle" za najboljeg hrvatskog DJ-a publiku RNB Confusion-a zabavljao je sve od 2005 g. pa do 2009.g. U neodoljivom glazbenom konceptu "Oldies but Goldies" Dj Oli Dobolli & Dj Zrna pripremili su Vam set koji će Vas odvući u neka prošla vremena, kojih se svi sa osmijehom sjetimo. Tandem koji Vam je redovno izazivao upale mišića ove srede ekskluzivno za Vas biraju samo plesne klasike na večeri Oldies but Goldies.

RNB Confusion NEWS:
SVE sportase, rekreativce i ljude dobre volje pozivamo da nam se ove nedjelje pridruze na Jarunu jer Vas ocekuje jos jedno humanitarno izdanje Terry Fox Run. Drugu godinu zaredom, ekipa RNB Confusion-a ce Vas glazbeno zabavljati tijekom dana u sastavu svojih rezident DJ-a Zrna, Em Bee i Sheko.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..