Let-3_fotoNajkontroverzniji hrvatski sastav, riječka grupa LET 3, nastupiće u četvrtak 8. septembra u Gun Clubu i otvoriti novu koncertnu sezonu kluba u Miloša Pocerca 10.
Posle velikog broja festivalskih nastupa i koncerta na velikim binama, bend će pred beogradskom publikom nastupiti u  klupskom ambijentu. Prema rečima Mrleta i Prlje, posebno ih raduje i inspiriše  intimna atmosfera kluba jer na taj način mogu da budu bliži sa publikom i bolje se sa njom upoznaju.

LET 3 su od 1987. godine, od kada šokiraju publiku širom bivših jugoslovenskih zemalja, bili zabranjivani, osporavani, proglašavani politički i socijalno nepodobnim, ali istovremeno su širili bazu fanova koji prepoznaju njihovo ruganje stvarnosti i sarkastičan pogled na svet. Kreativnost, originalnost, nepredvidivost i, pre svega, dobra zabava, njihov su zaštitni znak već skoro 25 godina.

Ulaznice po ceni od 800 dinara mogu da se kupe u pretprodaji u prodavnici ploča Pinball Wizzard Records (Tržni centar “Eurocentar”,         Makedonska 30).

<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..