NinaZavršetak Jelen kampa, prvog kampa za ljubitelje Jelen Piva u Srbiji, obeležilo je učešće Nine Seničar koja se odlično pokazala u ulozi instruktorke!

Zajedno sa 30 odabranih kampera Nina Seničar je trećeg dana kampa učestvovala u slobodnom penjanju, paintball-u i streličarstvu! Osim savršenim izgledom, Jelen kampere je oduševila i odličnom fizičkom spremom, veštinom i preciznošću.

"Jelen kamp je fenomenalan. Sve je super, pre svega što smo u prirodi, što je divno vreme, jako puno pozitivne energije. Danas sam imala prilike da se oprobam u mnogim aktivnostima sa kojima se do sada nisam susretala, a posebno mi je drago što sam to uradila uz podršku ovih divnih mladih ljudi. Svi su fenomenalno raspoloženi i verujem da je ovo odlično iskustvo za njih. Ja bih se prva prijavila za Jelen kamp. Sa ovakvim vidom zabave se nikada do sada nisam srela, ni u Italiji, ni na drugim mestima koje sam imala priliku da posetim. Jednom rečju, ja sam oduševljena!", najavila je Nina Seničar pred dolazak u Jelen kamp

Surovo dobra zabava nastavljena je večernjim provodom pored bazena koji je protekao u znaku nadmetanja u karaokama čime je ujedno i završen Jelen kamp.

Prvi Jelen kamp obeležen je nezaboravnom avanturom, druženjem i novim prijateljstvima. Ovo iskustvo za pamćenje spojilo je mlade ljude iz cele Srbije - Beograda, Novog Sada, Niša, Pančeva, Loznice, Užica, Subotice, Kule, Čačka, Lazarevca, Zrenjanina i drugih gradova.

„Sve što sam zamislila da će biti dobro, bilo je još bolje. Proveli smo tri  dana ispunjena nezaboravnom zabavom, a sve što sam ikada želela da probam sačekalo me je u Jelen kampu. Stvarno sam prezadovoljna.“, izjavila je Jelen kamperka,  Sanja Davidov iz Kikinde, dok je njen novi prijatelj iz Beograda, Marko Perić dodao: „Ne znam šta bih izdvojio, sve je bilo savršeno. Ovo treba svako da doživi. Jelen kamp je definitivno za pamćenje.“

Sjajnom letnjem provodu u prelepom ambijentu Country Club-a Babe doprineli su i Nindža ratnici, voditelji TV Prva koji su pratili kampere u svim akcijama. Uvek raspoloženi za dobar provod, na duhovit način, bili su desna ruka kampera: u Avantura Parku, u večernjim provodima, na svirkama Makao benda, na dnevnim žurkama pored bazena uz kompletan Spa program, kao i prilikom pakovanja i ispraćaja do sledećeg susreta.

Jelenkamperi

Za samo mesec dana, preko 3.000 učesnika prijavilo se za Jelen kamp što je samo jedan od razloga da ovaj projekat nezaboravne zabave za fanove Jelen Piva postane tradicija. 
Sve informacije mogu se naći na sajtu www.jelenkamp.rs.
<<  Jul 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  
  

Putopisi, Intervjui..