havarijaSrpski DJ i producent Nemanja Kostić nastavlja sa odličnim radom. Ovog puta u pitanju je izdanje „Havarija EP” koje donosi dve nove originalne trake potpisane za britansku etiketu Lowbit Records. Prva traka sa EP-a “Havarija” predstavnik je funk zvuka.


Mračna melodija i ritmovi čine je zanimljivom, a u isto vreme prezentuju i Nemanjin stil. Traku ispunjava pomalo jeziva glavna melodija, odlično poigravanjem sa sintovima, kao i dosta detalja i prelaza. Naredna traka „Borosana” osim zanimljivog imena, donosi i jedinstven zvuk. Istog je duha kao i „Havarija” sa bass linijom koja zrači. Stylish melodije pesmu vode u energičan smer, a vrhunac je postignut u break-u tripi synth melodijom. Ova pesma je dobro ostvarena zamisao klupskog hita.

Nedugo nakon odlične pesme “El Dorado”, još bolje izdanje mladog Nemanje Kostića. Da se rad isplatio pokazuje i podrška koju je za ovo izdanje do sada dobio od: Sonic Union-a, Mark Knight-a, Nick Warren-a, Darin Epsilon-a , Dave Seaman-a, Gai Barone-a i mnogih drugih…

Ako ste ljubitelj zanimljivog progresivnog zvuka, potražite ovo izdanje – nećete se pokajati.

http://www.youtube.com/watch?v=hHAxlZlAAgc
http://www.youtube.com/watch?v=Nmu32lPOPr4


Web:

http://www.nemanjakostic.com
http://www.facebook.com/NemanjaKosticMusic
http://www.twitter.com/NemanjaKostic
http://www.youtube.com/nemanjakosticmusic
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..