U Atrijumu Pozorišnog kluba u subotu, 6. avgusta u 22h održaće se veče u znaku r'n'b, hip-hop, hard bass, dubstep, dancehall zvuka. U okviru večeri pod nazivom Ridin’ dirty, za mix pultom “Zelenog zvona” nastupiće zrenjaninski disk džokej Soundcutter, koji će ovom prilikom na bini u Atrijumu ugostiti Beograđanku - Andreu 3000, damu koja dolazi iz muzičke organizacije Svetlana Industries.



Andrea 3000 dolazi iz Svetlana Industries, sa svojom selekcijom kakvu nije uobičajeno čuti u zrenjaninskim klubovima. Uz dubstep, grime, UK funky, house i Hip-Hop, pretvoriće Atrijum u plesni podijum. Za sebe kaže da je sitne građe, ali dolazi iz novobeogradskih blokova. Isprva uglavnom koncentrisana na karakteristični grime zvuk, vreli londonski vazduh uzdigao ju je visoko iznad prestonice i naterao da se zainteresuje za čitavu teritoriju britanske bass muzike. Najprisutnija je na online radio talasima, gde već ima zavidan broj pratilaca njenog Tunage serijala koji se emituje na Space Invader Radio. Takođe je aktivna na etiketi Svetlana Indsutries, a povremeno izlazi iz senke i sa bine demonstrira uvek besprekoran izbor aktulenih klupskih ritmova, u korak sa najsvežijim britanskim derivatima.

Soundcutter je zrenjaninski Music Lover koji za sada, iza sebe nema diskografiju, ali ima bogatu zabavografiju na nekolicini mesta u Zrenjaninu ali i šire. Njegove nastupe karakteriše prepoznatljiv hip-hop, dubstep, IDM zvuk, a ovom prilikom i najbolji izbor r'n'b, danchall hitova.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..