ZadnjaOvogodišnji Ferragosto JAM, četvrti Piknik po redu održaće se od 05.-07. avgusta na Orahovačkom jezeru, Orahovica. Ove godine očekuju Vas dvije bine: Piknik Stage i DJ MashUp Stage.


Od izvođača za sad su najavljeni: Đubrivo, Krankšvester, Beetantone, Čovek bez Sluha, Ajs Nigrutin i Timbe, S.A.R.S., Six Pack, Elemental te dj's Smeđi Šećer, Dirty Hairy, Distinctive, Risbo XL, D'Noizz i 10 bendova koji su izabrani na demo natječaju na koji se prijavilo 70tak izvođača iz cijele regije: Mardraum, Ignor, Fil Tilen, Milost, The Loonatics, Progress, RHS Coolektiv, Portman, Uthovar & K.L.U.B.

 

U sklopu ovogodišnjega festivala održaće se Ferragosto DownHill utrka OVDE pogledajte.

 

Takođe za vrijeme trajanja festivala u gradskom parku održavaju se Viteške Igre .

 

Voditelj kompletnog program je mc Toxz.

Osim sve ponuđenoga očekuju vas još: šankovi, štandovi, kupanje, roštilj, Ružica grad, pečenjarnice, kamp (BESPLATAN na određenom dijelu jezera). Turniri u odbojci, nogometu i skokovima u vodu. Za sve koji dolaze vlakom osiguran je popust kod HŽ-a i prijevoz od željezničkog kolodvora do jezera.

 

Cijena festivalske karte je 75kn u pretprodaji, 90kn na dan, a cijena jednodnevne karte će biti stalno 60kn. Karte kreću u prodaju 06.06. preko Eventima i mogu se kupiti u svim Eventimovim podružnicama diljem Hrvatske ili se naručiti preko neta www.eventim.hr.

 

Za više informacija pratite www.dostavazvuka.com ili nam se javite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.



SATNICA:

 

Petak

18:00 / Mardraum   
18:45 / Milost   
19:30 / The Loonatocs   
20:15 / Krankšvester   
21:30 / S.A.R.S.   
23:00 / Ajs Nigrutin i Timbe   
0:30 / Six Pack   
2:00 / Uthovar & K.L.U.B.

 

Subota

18:00  / Progress

18:45 / Ignor

19:30 / Fil Tilen

20:15 / Beetantone

21:30 / Čovek Bez Sluha

23:00 / Đubrivo

0:30 / Elemental

2:00 / Portman

 

Na DJ MashUp Stage na kojeg je ulaz BESPLATNA će Vas konstantno zabavljati dj's Smeđi Šećer, Dirty Hairy, Distinctive, Risbo XL, D'Noizz, plesna skupna Funkee Sapiens i RHS Coolektiv i mc Toxz.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..