BitefArtCafeNajbolji letnji clubbing i definitivno Vaš izbor ovog vrelog leta nalazi se u strogom centru grada, na Kalemegdanskoj  tvrđavi, na teniskim terenima Partizana.Najlepša muzička oaza Beograda koja odiše neodoljivim spojem istorije i urbanog lifestyle-a.


Ove sezone rezidenturu drze cover bendovi sa velikim iskustvom, Bend Ane Štajdohar, Eclipse, Makao, Perpetuum Mobile,Funkestra i oni nešto mlađi koje prvenstveno krasi entuzijazam - Euterpa.

 

Pored uobicajenih svirki pop i rock muzike BITEFARTCAFE poznat je po programu koji se održava utorkom. Veče Talenata Fantastičnih Glasovnih Mogućnosti iznedrilo je veliki broj novih pevača i usrećilo nebrojeno mnogo amatera koji su bili hrabri da stanu na scenu podstaknuti aplauzima i osmesima publike, odnosno posetilaca. VTFGM je veče nestandarnih karaoka, uz pratnju benda u punom sastavu. Bend Euterpa sviraće i pevaće sa Vama jednu od mnogo pesama sa svog repertoara. Ovoj večeri posebno doprinose voditelji Igor Brakus i Smiljan Banjac.

 

Prostor beskompromisno promoviše kvalitet koji prepoznaju različite generacije, sve zarad uzajamnog dobrog provoda.

 

Prostor je u potpunosti opremljen profesionalnom “stage” rasvetom i kvalitetnim ozvučenjem za podršku, kako klupskih bendova, tako i koncerata izvođaca autorske muzike. Za potpuni ugođaj naših vernih gostiju obezbeđeno je četiri kilovata ozvučenja i izmedju ostalog i to je jedan od razloga da sve što se događa na sceni Summer Stage-a zvuči perfektno!

 

Pozivamo Vas sve na vrhunski hedonizam ovog vrelog leta na Summer Stage-u BitefArtCafe

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..