U Zrenjaninu će se u subotu, 30. jula održati žurka pod nazivom „Idemo na Mars“, koju će muzički predvoditi DJ dvojac Flip i MKDSL, autori istoimene emisije koja se emituje na radiju B92. Ovom prilikom, nastupiće i Maschietto, a u vidu domaće podrške, za mix pultom Pozorišnog kluba „Zeleno zvono“ nastupiće Soundcutter.



Flip je prepoznat kao akter regionalne scene koji istražuje nove tendencije elektronske muzike i hibride rock kulture kroz svoje DJ setove u klubovima i na festivalima, emisiju "Idemo na Mars" na radiju B92 i nekoliko autorskih izdanja za domaće izdavače i sopstvenu etiketu Indietronic. On je i PR  EXIT festivala, na kome je nastupao već nekoliko puta. Od nedavno vodi Red Bull Music Academy Radio Srbija, a trenutno sprema i materijal za višečlani elektro-rok sastav koji bi trebalo da mu bude najozbiljniji projekat do sada. 

MKDSL je poznati DJ iz Beograda. Nakon osvajanja prve nagrade na takmičenju mladih DJ-eva, usledilo je izdavanje nekih od njegovih singlova na Belgrade Coffee Shop kompilaciji za B92. MKDSL ("Mama Kaže Da Sam Lep") je u velikoj meri zaslužan za opstanak alternativne muzičke scene u Srbiji, a pre svega kao predstavnik electro i techno scene, ali kao i jedan je od retkih pokretača Electroclash pokreta u Srbiji. Uprkos svemu, publiku često ume da iznenadi i komercijalnim zvukom.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..