Ovog četvrtka na splavu Plastic Light očekuje vas nešto potpuno drugačije. Ove zime imali smo prilike da vidimo kraljicu Burleske, Ditu Von Tiz, u Beogradu a kako to radi srpska Dita – ostaje nam da vidimo u četvrtak.


Veče burleske imaće i dodatnu ekskluzivu. Uz “Alfaparf” organizujemo i reviju frizura. Mnoge poznate ličnosti odazvale su se pozivu i očekujemo pravu VIP zabavu.


Ovo veče ćemo posvetiti provokativnom glamuru i ženi kao savrsenom biću. Saznaćemo kakav je vas osećaj za ples, zavodjenje ali i koji stilovi su u modi ovog leta. Specijalni žiri biće zadužen za odabir pet najkreativnijih dama koje će osvojiti veoma vredne nagrade. A pored najatraktivnijih burlesque gosći, svi posetioci kluba Plastic Light dobijaju nagradu.


Za muziku će biti zaduženi rezidenti kluba – MKDSL i Me-High-Low a kao i svakog četvrtka – na repertoaru ce biti najveći hitovi iz 80ih i 90ih.

 

Welcome drink za sve goste biće Prosecco a očekuje vas i specijalna cena ovog pića cele noći.

Za stajling ce biti zadužena Sara Q, ispred Alfaparfa tu je Bojan Repaja.

Za sve informacije pozovite 064 640 39 60 ili pišite na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..