L1060847POSLJEDNJE IZDANJE JEDNOG OD NAJVEĆIH SVJETSKIH TABLOIDA „NEWS OF THE WORLD“  PROGLASIO KLUB PAPAYA I PLAŽU ZRĆE ZA JEDNE OD NAJPOŽELJNIJIH TURISTIČKIH ODREDIŠTA ZA MLADE !



"HVALA vam i zbogom. Poslije 168 godina šaljemo tužni, ali ponosni pozdrav za 7 milijuna naših čitatelja", stoji u posljednjem izdanju britanskog tabloida News Of The World, koji danas prestaje izlaziti. Tiskan je u pet milijuna primjeraka, a posebna rubrika posvećena najboljim ljetnim odredištima svrstala je Papayu i plažu Zrće uz bok Mykonosu i Ibizi.

 

Novalja 13. Srpnja 2011. – Tim kluba Papaya imao je sreće prošli vikend dovesti i ugostiti novinara poznatog tabloida „News of the world“ na nastupima Armin Van Burrena i Fatboy Slim-a. Posljednjih dana upravo ova novina puni stupce svih svjetskih medija, a posljednji broj koji je izašao ovog tjedna posvetio je poseban prostor klubu Papaya i plaži Zrće. Zadnji primjerak štampan u 5 000 000 primjeraka u ekspresnom roku je rasprodan, a na dvije stranice ovog popularnog tabloida našla se i Papaya uz bok Mykonosu i Ibizi. Posljednji broj za Britance ima sentimentalnu vrijednost pa će vjerojatno zadnji broj „News of the world“ za svoju arhivu sačuvati više od 4 000 000 Britanaca, a samim time i članak o Papayi. Ove srijede započinje tradicionalno Papayin najveći glazbeni festival- NOKIA presents PAPAYA DAY&NIGHT kojeg otvara jedan od najvećih producenata današnjice, popularni AXWELL-član Swedish House Mafie. Posjet ovom festivalu najavili su britanski Cosmopolitan, belgijski P-magazine te regionalni mediji.

 


 

PAPAYA klub nalazi se u mjestu Novalja na otoku Pagu. Prekrasna pješčana plaža u uvali Zrće posljednjih je godina postala jedno od najboljih mjesta za vrhunsku zabavu na otvorenom u ovom dijelu svijeta. Sam klub otvoren je 2002. godine. i prostire se na 3000 m2. Smješten je na samoj plaži tik uz Jadransko more što gostima pruža vrhunski osjetilni užitak. Klub je izgrađen od prirodnih, ekoloških materijala – kamena i drva, kako bi se što bolje uklopio u okruženje mediteranskog podneblja. Za nastupe brojnih svjetskih DJ zvijezda organizatori programa su morali osigurati vrhunske produkcijske uvjete pa tako klub ima najbolju vizualnu i zvučnu kulisu u ovom dijelu Europe što posebno veseli brojne ljubitelje urbane glazbe. Klub već osam godina promovira isključivo urbanu glazbu, te spada u sam vrh svjetske glazbene scene.  O Papayi su pisali i govorili: BBC, MTV, Dj Mag, Daily Star, Wizzair magazin, Music News, Travel Chanell, Guardian i dr. Papaya je u 2010.g. ugostila preko 30 najvećih svjetskih Dj-a- Tiesto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Ferry Corsten, David Morales, Markus Shulz, Ferry Corsten, Calvin Harris samo su neke od vodećih svjetskih DJ zvijezda koje su nastupile u novaljskom klubu PAPAYA. Samo prošle godine plažu Zrće posjetilo je oko 700 000 turista koji su došli iz 72 zemlje te je zabilježeno oko 1 000 000 noćenja u Novalji.

<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..