Google Play na svake dve nedelje odvaja izdanja na popustu samo za vas! The Weeknd albume “Kiss Land”, “Beauty Behind The Madness” (sa singlovima “The Hills“, “Can't Feel My Face“ i “Often“) kao i mikstejp “Echoes of Silence” možete da kupite za po samo 2,49$. Akcija traje do kraja decembra! Od kada se gotovo anonimno pojavio na muzičkoj sceni 2011. godine sa mikstejpovima “House Of Balloons“, “Thursday“ i “Echoes Of Silence“ Abel Tesfaye, pod pseudonimom The Weeknd, je postao jedan od najuticajnijih pop muzičara na planeti.

Prvim debitantskim studijskim albumom “Kiss Land“ (2013.) i drugim, daleko poznatijim “Beauty Behind The Madness“ osvojio je čitavu planetu i po svemu sudeći ne planira da stane. Samo godinu dana nakon prethodnog stigao je i treći album “Starboy“ koji je osvojio liste širom sveta pre nego što je objavljen.

“Echoes Of Silence” (2011) za 2,49$ link>>

“Kiss Land” (2013) za 2,49$ link>>

“Beauty Behind The Madness” (2015) za 2,49$ link>>

Krajem septembra izašao je prvi, naslovni singl “Starboy“ koji je za samo četiri dana postigao broj od neverovatnih 17 miliona strimova i time oborio stari rekord. Nakon njega je stigao singl “False Alarm“ sa spotom koji je sam po sebi posebno umetničko delo što dokazuje skoro 50 miliona pregleda na YouTube/VEVO kanalu za nešto više od mesec dana: https://youtu.be/CW5oGRx9CLM.

Aktuelni album “Starboy“, objavljen u petak prošle nedelje, možeš da preuzmeš, slušaš i dodaš na plejliste: https://umrs.lnk.to/WeekndStarboyAlbum.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..