Nakon i više nego uspešnog albuma “Beauty Behind The Madness“ kanadskog autora The Weeknd sa singlovima “The Hills“, “Can't Feel My Face“ i “Often“ stiže novi studijski album “Starboy“. Od kada se gotovo anonimno pojavio na muzičkoj sceni 2011. godine sa mikstejpovima “House Of Balloons“, “Thursday“ i “Echoes Of Silence“ Abel Tesfaye, pod pseudonimom The Weeknd, ne prestaje da oduševljava! Prvim studijskim albumom “Kiss Land“ (2013.) i drugim, daleko poznatijim “Beauty Behind The Madness“ osvojio je čitavu planetu i po svemu sudeći ne planira da stane.

Samo godinu dana nakon prethodnog stiže treći studijski album “Starboy“ koji je osvojio liste širom sveta pre nego što je objavljen.

Krajem septembra izašao je prvi, naslovni singl “Starboy“ koji je za samo četiri dana postigao broj od neverovatnih 17 miliona strimova i time oborio stari rekord. Nakon njega stiže singl “False Alarm“ sa spotom koji je sam po sebi posebno umetničko delo što dokazuje skoro 50 miliona pregleda na YouTube/VEVO kanalu za nešto više od mesec dana.

Pred objavu albuma izbacuje još dve pesme “I Feel It Coming”, koja je, podsećamo, još jedna saradnja sa legendarnim francuskim duom Daft Punk, i “Party Monster” gde gostuje Lana Del Rey kao prateći vokal. Album sadrži još 14 pesama (dakle ukupno 18) u kojima se može čuti i Lana Del Rey, Future i Kendrick Lamar.

Prema svemu ovome album “Starboy“ je na odličnom putu da postane najuticajniji album 2016. godine. Za samo 12 sati popeo se na prvo mesto na online striming servisima u više od 100 zemalja sveta! Pošto ima više nego dovoljno razloga za slavlje na sniženju su ostala dva studijska albuma ovog kanadskog autora: “Beauty Behind The Madness“ i “Kiss Land“, kao i mikstejp “Echoes Of Silence“.

Album "Starboy" je  digitalno dostupan u Srbiji preko muzičkih servisa Google Play i Deezer!

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..