Kanadski pevač Erik Mut iz benda Erik & The Worldly Savages objavio je novi spot snimljen u Beogradu, gradu u kog je zaljubljen još od 2008. Spot za pesmu "Lost and Confused" predstavlja realistični komad života u Beogradu, prikazuje ljude koji su bili zamoljeni da spontano učestvuju u snimanju, na različitim lokacijama u centru grada, tako što bi đuskali uz veoma uhvatljiv latino ritam...

Spot prikazuje raznolikost prodavaca na pijaci Bajloni, studenata iz Studentskog parka, alkoholičara i beskućnika oko spomenika na dnu Skadarske, putnika iz tramvaja "dvojke" (uljučujući i kontrolore), slučajnih prolaznika iz Knez Mihailove kao i članova Erikovog benda, pojavljuju se Caspar, Aleksandar i Nemanja.
 
Spontana i zabavna priroda snimka koji prikazuje mlade žene, decu i stare ljude koji nasmejani igraju uz muziku, stvara čudan kontrast stihovima pesme u kojim Erik peva o izgubljenosti i zbunjenosti u sopstvenom životu, nakon što je proputovao pola sveta, doživeo razna iskustva i naposletku postao muzičar koji sa svojim bendom svira širom Evrope, pretvara ovu pesmu u bizarnu proslavu egzistencijalne krize.
 
Spot je snimila Jelena Petković, a za montažu se pobrinuo sam Erik. Pesmu je producirao holandski producent Kaspar Vajnberg koji i sam živi i radi u Beogradu i ona je deo novog albuma benda Erik & The Worldly Savages čiji je naziv "Culture vs. Destiny i kojii izlazi ove godine.
 
Bend će imati festivalsku turneju ovog leta i nastupaće na festivalima u Holandiji, Češkoj, Poljskoj i Rumuniji.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..