U subotu 16. aprila proslavljamo Dan Prodavnica ploča u Mascom Store radnji u Čumićevom sokačetu (lokal br. 38). Pored novih i raritetnih naslova koje smo pripremili za Vas, očekuje Vas i dodatni popust od 10% na sve vinile, ali i dosta drugih iznenađenja i poklona! Kako bi ova ova muzička proslava bila kompletna u 13h za Vas će u Čumićevom sokačetu svirati bend Lorna Wing. Njihova muzika donosi proleće iz koga izviru sunce, obale i oblaci! Dođite da zajedno slušamo lepu i kvalitetnu muziku!

 

Ovaj  dan  proslavlja kulturu nezavisnih prodavnica ploča. Okuplja fanove, umetnike i hiljade nezavisnih prodavnica ploča širom sveta. Za Record Store Day spremaju se posebna vinil i cd izdanja u ograničenim tiražima koja se distribuiraju samo za ovaj događaj. Stotine umetnika širom sveta spremaju posebne nastupe i performanse samo za ovaj dan.
 
Dan prodavnica ploča osnovan je 2007. godine, i održava se svake treće subote u aprilu.

 

Samo neki od izvođača čija jedinstvena izdanja možete da nabavite u subotu 16. aprila u Mascom Store radnji su: Death Cab for Cutie, Albert King/The Butterfield B, Willie Nelson/Uncle Tupelo, Madonna, Linkin Park, Air, Iron Maiden, Muse, David Bowie....
 
POSETITE MASCOM STORE U SUBOTU 16. APRILA OD 11H DO 19H!

 

DOĐITE DA SE DRUŽIMO I SLAVIMO MUZIKU I PLOČE!

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..