logoMB

Manekeni Bigza vam i ove godine predstavljaju Festivalito, najmanji putujući festival koji već treću godinu za redom promoviše bendove okupljene oko Bigza, organizacije Manekeni Bigza, istoimenog

internet portala i online etikete Neetiketa koja je od početka godine objavila devet izdanja, singlove, EP-ijeve i cela LP albumska izdanja domaćih bendova.

 

Na ovogodišnjem Festivalitu nastupiće pet bendova i izvođača:
1. Dž!Dž!
2. The Branka
3. MC sajsi
4. Marko Aleksandar Gajić - MAG
5. Polyester Shock

Letnji festival će se održati 3.juna u klubu Lađa, koji se nalazi na prvom splavu sa desne strane Brankovog mosta, nekadašnjem Olimpiku. Svi zainteresovani mogu pronaći karte u pretprodaji po ceni od 200 dinara i to u samoj zgradi Bigz-a, u jazz klubu Čekaonica, koji se nalazi na sedmom i po spratu zgrade.

 

Karte će na dan koncerta koštati 300 dinara.

 

Manekeni Bigza putem ovog festivala i nizom drugih aktivnosti, nastoje da muzičku aktuelnost predstave publici svih generacija i smanje taj jaz koji se stvara između realnog stvaralaštva i fabrikacije, pomažući izvođačima da na što lakši način stignu do slušalaca.

 

Sve dodatne informacije, aktivnosti, vesti i eventualne izmene možete ispratiti na adresi: www.manekenibigza.org a sve snimke mozete preuzeti na internet adresi: www.manekenibigza.org/?page_id=472

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..