aceventuraXperiment i Save The Rave znači dobar provod. Ovog puta, dobar provod znači Ace Ventura. Ace Ventura Live & DJ set u Beogradu.


Prva poseta legendarnog Ace Venture se priželjkuje već duže vreme. Došao je i taj trenutak kada će splav Kolos biti pun. 14. Maja na pomenutom mestu će se okupiti svi koji slušaju elektronsku muziku, nezavisno od pravca. Legenda mora da se ispoštuje. Pa kako drugačije u mesecu kada počinje sezona velikih žurki. Odličan soundsistem, mnoštvo prostora za igru, fenomenalne dekoracije i 3D animacije uz odličnu domaću podršku su samo neki od razloga da posetite ovaj događaj.

Ace Ventura nam sprema nezaboravan Live performance i jednosatni Dj set koji obećava potpuni užitak i širok spaktar muzike, budući da je na sceni više od 15 godina među top 5 umetnika.

Biografija

Iza projekta “Ace Ventura” stoji Yoni Oshrat, jedan od najtalentovanijih izraelskih producenata čija karijera seže već deceniju unazad.

Rođen je u porodici muzičara. Njegov otac bio poznati izraelski kompozitor i tekstopisac (evrovizijska pesma „Halelujah“) tako da nije za čuđenje što je odabrao poziv u muzičkoj industriji. Nakon otkrića trance scene početkom devedesetih, počeo je da radi kao DJ i udruživši se sa svojim prijateljem DJ Goblinom započinje projekat „Children of the Doc“ , koji kasnije menja naziv u „Psysex“. Zajedno objavljuju 3 studijska albuma za HOMmega izdavačku kuću  i igraju veliku ulogu u pozicioniranju Izraela na muzičkoj sceni u svetu.

 

{youtube}cX6YxMtuUs8{/youtube}

 

Nakon nekoliko godina intenzivnih nastupa, na najvećim svetskim festivalima, Yoni-jev muzički ukus se sve više pomera ka sporijem, groove zvuku i 2006. odlučuje da napusti projekat „Psysex“  i formira dva nova, samostalna projekta „Schatsi“ i „Ace Ventura“.  Projekat „Schatsi“ brzo je pronašao put do izdavača kao što su Hadshot I Mylo's Breastfed Recordings, I vrhunski DJ-evi, kao John Digweed, puštaju njegove trake nebrojeno puta. Ipak, više pažnje posvećuje svom projektu “Ace Ventura” koristeći spajanje teškog i melodičnog zvuka orijentisanog ka podijumu za igru, i dubljih, groovy uticaja progressive-a. Time “Ace Ventura” doživljava veliki uspeh i nakon par izdanja sada već legendarnog “Cardiac arrest”-a plasira sebe u sam vrh svetske trance scene.


Nakon pojavljivanja na etiketama kao što su Flow, Domo, Echoes, Blue Tunes, Spintwist, HOMmega i Iboga Records konačno izdaje svoj debi solo album “Rebirth” 2007. godine i bio bez sumnje najbolje izdanje godine. Otprilike godinu dana kasnije, na svetlost dana izlazi remix-album “Re:Boot”, koji je sadržao 2 CD-a remix-a raznih progressive, house, electro house i tehno umetnika: Zen Mechanics, Sensient, Liquid Soul, Perfect Stranger, Fiord,  Duca… Ovo izdanje zajedno sa izdanjem “Spark” drugu godinu za redom mu donosi Beatport nagradu za izvođača godine. Nezaobilazan je gost na najpoznatijim festivalima širom planete: Boom, XXXPerience,  Universo Paralello, Aurora, Ozora, Solstice, Glade, Indian Spirit, Tshitraka, Antaris, Full Moon i mnogi drugi.

 

Podrška

- Digital Number Live // Belgrade
- DJ Manda // O.M. Community, Zen.it
- ACE VENTURA LIVE & DJ set // Iboga records, Israel
- DJ Pura // Save The Rave, Zen.it
- DJ Vlada // IntellecT
- DJ Stole // XperimenT

+ after party od 05h


Karte za ovaj event možete kupiti na prodajnim mestima kompanije Eventim.

www.Eventim.rs | 065/675-0009 | Topličin venac 19-21 | Beograd

 

Subota 14. Maj 2011. od 23h

Brod Kolos, Novi Beograd ( ispod Brankovog mosta )

 

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..