vroomBeogradski sastav Vrooom najavljuje potpuno nov scenski nastup na koncertu koji će održati u okviru Trenchtown festivala.


„Trenchtown je četvrti u nizu promotivnih nastupa albuma INPUT, ali prvi uz scenske elemente kojima grupa Vrooom proširuje okvir predstavljanja novih kompozicija. 29. aprila, na velikoj bini Trenchtown festivala, koncert aktuelne postave Vroooma (Vanja Vukotić - glas, Marko Grubić - bas, Aljoša Varga - fretless bas, Branislav Potić - bubanj i Nenad Knežević - harmonika) pojačaće gošće čiji se eksplozivan nastup nabijen potisnutom, a na momente i otvorenom erotičnošću ne odvija na instrumentima.“
Marko Grubić (Vrooom)

Predstavljajući svoju muziku, Vrooom je nastupao u gotovo svim evropskim državama na potezu od Francuske do Bugarske, svirajući u najrazličitijim koncertnim prostorima – od underground klubova do velikih koncertnih sala, kao i muzičkih, multimedijalnih i pozorišnih festivala. Uz stalnu koncertnu aktivnost, članovi grupe Vrooom komponovali su muziku za preko 40 pozorišnih predstava, svirajući u nekima od njih i uživo, kao i za mnoge igrane i dokumentarne filmove, izložbe i performanse. Deo su velikog pozorišnog hita Kosa beogradskog Ateljea 212 gde u svojim aranžmanima izvode poznate kompozicije Galta Macdermota. Uskoro će za Exit online etiketu objaviti svoj peti po redu album.
<<  Februar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     
 

Putopisi, Intervjui..