Bend MECE ce odrzati promociju albuma Ponekad i sunce ugreje psecu guzicu u petak 26. juna 2015 u Klubu Udruzenja Rok Muzicara Srbije (URMUS) Vracar, Beograd. Bend ce nastupiti u punom sastavu i predstavice svoj album prvenac  koji je izasao za muzicku kucu Nocturne Media. Pored celog prvog albuma bend ce predstaviti i nekoliko novih pesama.

 

Bend M.E.C.E. je nastao 2012 god. sa idejom da se napravi hard core-hip hop projekat prožet šaljivim, ironičnim i angažovanim tekstovima.
Posle više desetina demo snimaka i koncertnih nastupa u bend na mesto drugog glavnog vokala ulazi Nebojša Simeunović Sabljar frontmen benda Dža ili Bu.

 

U toku 2014 godine bend intenzivno radi na novim pesmama da bi u septembru iste godine započeo snimanje svog prvog studijskog albuma pod imenom “Ponekad i sunce ugreje psecu guzicu”. Album je sniman u Beogradu u studiju Fabrika a produkciju potpisuje Sabljar.

M.E.C.E. deluju u sledećoj postavi: Pas (vokal), Sub Zero (vokal), Muta (gitara), Metnem (gitara), Krompiras (bas) i Pile Mile (bubnjevi).

 

VIDEO SPOTOVI

 

https://youtu.be/st-DhKbxjMM
https://youtu.be/Jpz1lolUHG4
https://youtu.be/5reQrIPDjqA

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..