Naši najuspešniji muzičari, glumci, sportisti i TV zvezde, željno isčekuju koncert Robija Vilijamsa, a neke od njih smo pitali šta vole kod njega u susret koncertnom spektaklu 17. juna na Ušću! U prvim redovima na koncertu biće i naši najpoznatiji muzičari od Đuleta iz grupe ’’Van Gogh’’, Tončija Huljića, Željka Joksimovića, do mladih nada Sare Jovanović i Nevene Božović. Od glumačke ekipe koja s nestrpljenjem čeka 17. jun, na Ušće dolaze i Gordan Kičić, Aleksandar Radojčić, Nina Janković, Jelena Gavrilović, Andrija Milošević i Petar Strugar.

 

Koncertu se raduje i naš sportski par Ivana Đerisilo i Ognjen Kajganić, kao i TV lica poput Lune Lu, Boška Jakovljevića, Une Senić, Vlade Vuksanovića i Antonije Blaće.

 

Evo šta su svi oni rekli o Robiju: ovde

 

„Robi Vilijams je ozbiljan šoumen. Za razliku od mnogih, on to radi vrlo, vrlo spontano’’, potvrđuje Đule Van Gogh, povodom Robijevog nastupa koji će da prati iz Gold Fan Pita. „Iako je inovativan, on je oldtajmer i ljudi vole tu klasiku. Užitak za sva čula, i za one koji vole da đuskaju i za one koji vole muziku, jedva čekam!’’, ne krije uzbuđenje naša talentovana glumica Jelena Gavrilović. Za Gordana Kičića, koji važi za jednog od najvećih poznavaoca muzičke scene u glumačkim vodama, Robi je izuzetno harizmatičan na sceni, a smatra da će produkcija biti izuzetno dobra na koncertu. „Kako svoju ćerku da krstim nekim pravim rok koncertom?“ pita se Kičić, a odgovara mu čuveni voditelj Boško Jakovljević: ’’Ja bih rekao da je Robi najveća rokenrol zvezda ovog trenutka!“. Mladi glumac i voditelj regionalnog X Factora, Aleksandar Radojičić, za Robija kaže da ne robuje trendovima, već postavlja svoje: „Takav koncert, tog formata, mislim da je dugo očekivan u Beogradu“, što misli i njegova koleginica Una Senić i dodaje da „Robi pomera granice!“. Majstor regionalne pop muzike Tonči Huljić poručuje da na Robijev koncert vodi čak i svoju decu, dok šarmantna voditeljka X Factora, Antonija Blaće dodaje: „Bila sam već jednom, mogu vam reći – ne smete to da propustite!“. Mlada pop zvezda Sara Jovanović raduje se hitovima na Ušću: ’’Ne može da te ostavi ravnodušnim kada se pojavi. Izbija iz njega prosto nešto i moraš da mu se priključiš, da đuskaš i pevaš sa njim. Jedva čekam da pevam sa Robijem“. „Ja sam ubeđen da će ovaj koncert da bude nešto što Beograd nije video do sada!“, kaže naš čuveni rukometaš Ognjen Kajganić, dok njegova supruga, naša jednako čuvena odbojkašica Ivana Đerisilo dodaje: „Mi ovde govorimo o čoveku koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda!“. Lepši pol imaće još jedan razlog za uzdahe, jer je svoje ulaznice odavno uzeo i maneken Vlada Vuksanović, koji za Robija kaže: „U pitanju je veliki šmeker i baš se radujem koncertu jer se ovakav spektakl ne viđa često u životu“. Jedno je sigurno, svi nestrpljivo isčekuju ovaj muzički spektakl na Ušću u sredu 17. juna!

 

Nove VIP ulaznice puštene u prodaju!


Ulaznice za koncert decenije 17. juna na Ušću, prodaju se na blagajnama Eventima širom Srbije i regiona, po cenama za Parter B od 3.990 i Parter A od 4.990 dinara. Ulaznice za tribine koštaju 6.990 dinara, koliko košta i mesto u regularnom Fan Pitu, dok je Gold Fan Pit košta 8.990 dinara. Na Ušću se gradi najveća VIP zona ikad, a podeljena je u dva dela i ulaznica za VIP Lounge platformu sa barskim stolovima i klupskim ugođajem je 12.000, a mesto u Gold VIP separeima je 24.000 dinara i rezerviše se grupno za 6 do 12 osoba.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..