DOBBWLOGOO najznačajnijim grupama i njihovim izdanjima, kao i relevantnim muzičkim trendovima od 2000. godine do danas, govoriće, uz aktivno učešće publike, Nebojša Marić (Popboks), Slobodan Vujanović (B92), Milan Vukelić (Blic), Jelena Maksimović (Popboks) i moderator tribine Dragan Ambrozić (Dom omladine).

 

U okviru tribine biće takođe predstavljena "Popboksova lista najboljih albuma u ovom milenijumu", koja je formirana na osnovu pojedinačnih lista kritičara koji pišu za Popboks.

Popboks je informativni web magazin posvećen popularnoj kulturi koji se ažurira 24 sata dnevno. Pored najnovijih informacija iz sveta muzike (rock’n’roll, pop, hip hop, electro…), filma, stripa, književnosti, interneta, na njemu je sačuvano i 20 godina najbolje kulturne tradicije u digitalizovanoj arhivi kultnih časopisa "Džuboks" i "Ritam".

Osim velike produkcije različitih tekstova koji se svakodnevno objavljuju na www.popboks.com, Popboks organizuje koncerte i stručne skupove posvećene popularnoj kulturi, u saradnji sa najpoznatijim muzičkim, filmskim i književnim kritičarima, ali i najznačajnijim institucijama kulture kao što je Dom omladine Beograda.

<<  Septembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
 
    

Putopisi, Intervjui..