Foto_Stuttgart_OnlineStuttgart Online, predstavnici novog talasa domaće muzičke scene, nastupiće u petak u Gun Club-u. Bend će koncertno promovisati album „Radost svakog domaćinstva“, odnosno besplatan download ovog izdanja putem Exit Music sajta.

Album objavljen pod etiketom Odličan hrčak snimljen je tokom 2009. godine u studiju Digimedia u Beogradu. Producent je Boris Mladenović, a postprodukciju i mastering potpisuje studio Digimedia.
Izuzetan doprinos u izradi ovog albuma dali su i članovi beogradskih sastava Repetitor, Multietnička atrakcija, Nežni Dalibor, Kriške i Grupa kao takva.
„Radost svakog domaćinstva“, izdanje koje će biti dostupno za besplatan download na sajtu Exit Music, bend opisuje kao reakciju na sredinu u kojoj egzistira, kao bitku za bolju planetu. Stuttgart Online nude odgovore i prigovore na svet oko nas.
Stuttgart Online će koncertom u Miloša Pocerca 10 još jednom dokazati zašto su svrstani među najenergičnije i najiskrenije bendove današnjice.


{youtube}DahlnDUu9Gg{/youtube}



Petak 28. januar
STUTTGART ONLINE @ GUN CLUB
Podrška: Disko mafia
•    Cena karte 300 dinara
•    Vrata Gun Club-a otvaraju se u 22.30



U saradnji sa organizatorom, Izlazak vam ove nedelje poklanja 3x2 karte za nastup Stuttgart online. Ime, prezime i br. pošaljite na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.




<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..