Direktno sa depresije lazarevačkih kopova razigrani bend Ućuti PAS lyric video singlom "Pismo i glava" najavljuje svoj prvi album. Bend "Ućuti PAS", dobro poznat publici po energičnim nastupima, konačno je završio studijski rad na prvom albumu "Kako da ne, kako da ne, mogu ti reći da da" koji će početkom marta ugledati svetlost dana u izdanju Nocturne Media.

 

Kao najava prve ploče, stripovski lyric video singl "Pismo i glava" jasno objašnjava zašto "kada novac progovori...

 

Ućuti pas", po rečima članova benda. Fankazmagorična razigrana melodija bespoštedno nas personifikacijom uvodi u svet koji se ne vrti oko ljubavi i duhovnosti, već oko sadržaja novčanika.


"Mada bi se iskreno radovali kada bi se po ulicama pohapsili svi profiteri na našoj nesreći i nemaštini, mi smo svi robovi materijalnog. Ima li sistem boljeg ljubavnika od novca? Kakva ucena za sreću odštampanim papirićima ili digitalnim ciframa danas. I svi smo naseli... Ućuti PAS je naša stvaralčka borba za radost od 2011. godine, i vrlo se radujemo izlasku prvog albuma, našoj maloj pobedi." istakao je Vladimir Milinković, jedan od pevača Ućuti PAS.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..