Zagrebačka hip-hop atrakcija, miljenici domaće publike, grupa Elemental, plasirala je spot za novi singl - pesmu ,,Goli i bosi"! Novim singlom Elemental najavljuje novo izdanje o kojem se do sada samo šuškalo, i predstavlja savršenu uvertiru za iznenađenja koja ovaj hrvatski sastav tek priprema.

 

,,Goli i bosi" je pozitivna pesma o generaciji ljudi koji žive svoje živote sledeći unutrašnji kompas i sopstvena pravila - mimo stereotipa i mišljenja okoline. Njen živahan ritam tera noge da same zaplešu! Pozitivan stav koji pršti iz svakog stiha novog singla upravo je ono što je potrebno da se prizove sunce i bolji dani, a upravo na tome Elemental intenzivno radi već duže od 15 godina.

 

Spot za pesmu ,,Goli i bosi" snimljen je pod rediteljskom palicom Marka Milovca i ekipe C47 filma sa kojima je Elemental već sarađivao na dva zapažena videa za pesme ,,Prokleta ljubav" i ,,Bolji si".

 

Video je snimljen u luna parku, koji, prema rečima reditelja, simbolizuje slobodu, nesputanu zabavu i razigranost koju nameću ritam i stihovi pesme ,,Goli i bosi".

 

Spot za pesmu ,,Goli i bosi" dostupan je na zvaničnom YouTube kanalu benda: OVDE  

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..