Osmi  Savskovenački urban fest SVURF dobiće svoj epilog u utorak 23. Decembra, kada će se u Teatru 78 (Resavska 78) s početkom u 19 časova odigrati Završno veče festivala kroz koji je ove godine prošlo oko petsto mladih, od učenika drugog razreda osnovne pa do studentske omladine iz celog grada. Na rok-večeri učestvovalo je 26 bendova, u pozorišnom delu festivala 16 predstava, a na likovnoj izložbi preko sto radova na temu Savskog venca ili samog SVURF-a.

 

Na Završnoj večeri u utorak u Teatru 78 za svaku od ovih oblasti biće podeljeno po desetak, grupnih ili pojedinačnih nagrada, kao i Diplome za škole koje su se posebno istakle programima svojih učenika.

 

Osim predstavnika opštine Savski venac Diplome i nagrade dobitnicima će uručivati i promoteri SVURF-a, ujedno i članovi njegovih žirija, poznata i popularna imena iz sveta rok-kulture, teatra i likovne umetnosti.

 

U programu koji će na najbolji način začiniti ovo veče nastupiće svi dobitnici nagrada sa rok-večeri, uz nekoliko atraktivnih delova (mahom muzičko-plesnih tačaka) nagrađenih teatarskih dela, dok će nagrađeni likovni radovi biti izloženi u holu Teatra 78.

<<  Septembar 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..