tsuyoshi-flajer-prednjaElitni japanski DJ, koji je napravio istinsku internacionalnu karijeru! Matsuri, Return to the Source i Prana obeležili su Trance zvuk na poseban način i postali njegovi sinonimi. Zaslužan je za postojanje nezaboravnih njujorških noći u ARC-u (ex-Vinyl, Twilo), legendarne izdavačke kuće Matsuri production i Bass Chakra projekta koji je ušao u anale istorije elektronske muzike!

Nastupao je na onim najvećim festivalima, Berlin Love Parade, The Sydney Mardi-gras, Fuji Rock Festival,Tribal Gathering, Phoenix Festival, Rainbow 2000, Earthcore. A radio je na Trance projektima koji su danas postali pravi klasici, Bass Chakra, Joujouka, Kailash, Prana i Taiyō. Danas Tsuyoshi ima dosta eksperimentalniji pristup muzičkoj produkciji, istražujući fuziju electro i new wave-a 80-tih sa Trance zvukom zlatnog doba 90-tih.
Žurke na kojima je puštao muziku 90-tih u Beogradu, jedne su od najlepših u mislima domaćih klabera! Obećava nam pravi Psy Trance set, mešavinu najboljeg od onog “starog” i “novog”.

Japanci ga vole, ljudi širom sveta ga obožavaju, a vi ćete imati priliku da ga još jednom bolje upoznate, 23. oktobra u Studentskom kulturnom centru!

http://www.myspace.com/djtsuyoshi
http://www.samurai.fm/numanoid
http://artist.to/tsuyoshisuzuki
http://www.youtube/djtsuyoshi


THE KING IS BACK!
TSUYOSHI SUZUKI
Psy Trance set: “The best of old and new”

Studenstki kulturni centar
Kralja Milana 48, Beograd


Line up:
TSUYOSHI SUZUKI
Madskippers – Matsuri - Japan
Aki Intellect Species - Ultra groove records
MAX Xperiment

Pretprodajna mesta:
Bilet servis, Trg republike 5, Beograd
Blagajna SKC-a, Kralja Milana 48, Beograd
GIGS TIX DOO, Kralja Aleksandra 12, Pariski magazin, lokal 19, Novi Sad

Cena karte: 600 din (u pretprodaji)

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..