thee-girls-clubbing

 

Vreme je da izađete iz zatvorenih klubova i spremite se za vruće žurke po letnjim „rezidencijama“...

 

Repetitori večeras pokreću letnju sezonu Povetarca, švedski DJ Mikael Stavostrand stiže na otvaranje Letnjeg Bitefa, klaberi će ovog vikenda izaći iz zimskog kluba „Plastic”, a neki se i vratiti na haus u „Soundu”. Večeras se otvara letnja sezona na Povetarcu uz „Mash up” Uroša Parmakovića i Vukašina Rajića, a sastav Repetitor održaće koncertnu promociju debi albuma „Sve što vidim je prvi put”.
– U Beogradu nismo dugo imali koncert, posebno ne na otvorenom, tako da će biti uzbudljivo. U petak će pre Repetitora svirati Kriške koje će početi u 22, a u slučaju kiše, koja nije najavljena, biće to jedno kuvanje u potpalublju – najavio je Boris Vlastelica, pevač i gitarista Repetitora. Karte na ulazu koštaju 400 dinara, a ova svirka otvara koncertni serijal na Povetarcu, gde će se do leta uživo predstaviti i Nežni Dalibor, Slaptrap i Petrol.
Novitet je i da će popularni šleper raditi preko celog dana, pa u subotu žurka kreće već u 14 sati uz opuštene muzičke fuzije, a za noćni provod zadužen je DJ tandem Ajron i Nekon s gostima. Za nedelju je najavljeno „ukusno popodne” sa DJ Mismili, koje će se nastaviti u vrući „Bass na vodi”.
Žurke na otvorenom večeras kreću i u Letnjem Bitefu na Kalemegdanu, s nastupom poznatog švedskog DJ-a Mikaela Stavostranda, poznatog po zvučnim eksperimentima – minimal osnovu kombinuje sa „greškama”, pucketanjem i preskocima, čime kreira uzbudljivu podlogu za igru. Pored Stravostanda, na žurki naslovljenoj kao „Hear It. Feel It. Move It”, razmrdaće vas i Dejan Milićević, Alex Monster, Mihajlo K, Turbo i Miss Nataly. Ulaznice koštaju 400 dinara.
U međuvremenu, „Plastic“ ovog vikenda zatvara vrata svog zimskog kluba. Večerašnji gost je DJ Dirty South iz Melburna, a dočekaće ga Puki i Holivud, dok će se za ljubitelje drama u „Mintu“ pobrinuti ekipa „All that Bass“. Za subotu je planirana luda žurka koju spremaju Ike i Prema, kao i poslednji Balanso ove sezone. Početkom juna „Plastic“ se seli u svoje letnje „prebivalište“, na splav „Plastic Flow“.
Klub Sound startovao je sinoć, a večeras i sutra ćete na ovom splavu moći da čekate izlazak sunca uz bitove hausa.
– Što se tiče programa, sredom je veče „We love Sound”, rezervisano za haus hitove. Četvrtkom ćemo imati gostovanja poznatih svetskih DJ-eva i razne tematske žurke, koje ce atraktivnošću podići nivo klabinga u Beogradu na viši nivo, slično velikim klubovima u svetu – navodi Nemanja Tankosić, PR kluba Sound.

<<  Novembar 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
      

Putopisi, Intervjui..