ElementalHrvatski sastav Elemental stavlja akcenat na svirke uživo, dinamične nastupe i direktnu komunikaciju sa svojom publikom. Posetioci će biti u prilici da čuju hip-hop bend koji ne prati stroge stilske odrednice, nego putuje različitim muzičkim žanrovima, pozajmljujući od svakog ono u čemu se najviše prepoznaje i na taj način obogaćuje sopstveni muzički stil.Aktuelni album "Vertigo" objavljen je ove godine i drugačiji je u odnosu na njihov dosadašnji rad. Sedmočlani hip - hop sastav se nije previše posvetio socijalnoj tematici koja je obeležila prethodno izdanje. Prema rečima članova benda, aktuelni album se zove "Vertigo" jer savršeno opisuje činjenicu da su poljuljali kolotečinu u koju bendovi obično upadaju nakon 4 albuma - Elemental su sami svoj "ustaljeni svet" okrenuli naopačke.

Više informacija na www.elemental.com.hr

04. 09. 2010. (22.30) NEŽNI DALIBOR @ GUN CLUB

 

Prvi album grupe Nežni Dalibor „Sredstva i veštine“ objavljen je prvog septembra 2008. godine u izdanju Odličnog hrčka. Album je snimljen u studiju producentske kuće Digimedia i sadrži 14 numera.
Istovremeno sa diskografskom bend intenzivira i koncertnu aktivnost i neprestano nastupa širom zemlje i regiona (Hrvatska, Slovenija, Makedonija, BiH), uključujući i festivale EXIT 09, Jelen Pivo Live 09, Trenchtown 2010.
Nežni Dalibor je upravo završio snimanje pesama za drugi album koji je trenutno u fazi miksa i očekuje se da se pojavi tokom jeseni.Posle toga će se intenzivirati koncertna aktivnost u sklopu promocije albuma širom regiona.

Više informacija na www.myspace.com/neznidalibor


05. 09. 2010. (21.30) TESLA BOY @ GUN CLUB

Najaktuelniji ruski sastav Tesla Boy postoji od 2008. godine, a nastao je pod uticajem Synthpop i New Wave zvuka osamdesetih godina prošlog veka. Ali, Tesla Boy nije samo pod uticajem retro scene, članovi ovog sastava su obožavaoci izvođača kao što su Cut Copy, Zoot Woman, Empire Of The Sun i Junior Boys. O ovom bendu pišu svi svetski mediji, uključujući i magazine Q, Billboard,  Rolling Stone, The Music Fix i Popjustice.

Svi koji su bili na Exit festival ove godine mogli su da vide nastup grupe Tesla Boy na Elekstrana stage-u. Ko je propustio priliku, popravni je u GUN CLUB - u 5. septembra.

Više informacija na www.myspace.com/teslaboysound

 

Novi klub kapaciteta 400 ljudi nalazi se u Miloša Pocerca 10 i zvanično će biti otvoren 23. septembra. A do tada... KONCERTNO ZAGREVANJE:

Petak 03. 09. 2010. ELEMENTAL @ GUN CLUB
Karte se prodaju po ceni od 600 dinara (700 na dan koncerta).
Vrata kluba se otvaraju u 23.00.

Subota 04. 09. 2010. NEŽNI DALIBOR @ GUN CLUB
Karte se prodaju po ceni od 300 dinara (400 na dan koncerta).
Vrata kluba se otvaraju u 22.30.

Nedelja 05. 09. 2010. TESLA BOY @ GUN CLUB
Karte se prodaju po ceni od 800 dinara (1000 na dan koncerta).
Vrata kluba se otvaraju u 21.30.

 

Karte za koncerte mogu da se kupe u kafeu Šikarica u Skadarskoj 22.


U saradnji sa organizatorom,Izlazak portal vas vodi na Nežnog Dalibora! Poklanjamo vam 3x2 karte. Pošaljite email na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. sa imenom, prezimenom i brojem telefona. Subject: "Nežni Dalibor"

 

<<  Januar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..