"Leila Records and Books" (Kralja Petra 41) i BG Storytelling Club "REČ I GLAS" Vas pozivaju na priču o samozidanju Evropljanina: PSIHOTERAPIJA I SLOBODNO ZIDARSTVO u četvrtak, 31.oktobra u 19h. Inž. DESIMIR IVANOVIĆ, psihoterapeut i trener kliringa, otkiće nam šta masonska simbolika i praksa poručuju u svetlu savremene psihologije.

 

Neke metropole, kao što su Njujork i Amsterdam, ponose se činjenicom da su, ovakve kakve su, tvorevina Bratstva slobodnih zidara. Druge, kao Pariz ili Berlin, kriju kolki je bio filozofski, politički ili dobročini uticaj tog bratstva u izgradnji njihovog današnjeg lika, iako simboli sa fasada zgrada, iz grbova institucija ili poznatih porodica, ne dozvoljavaju da Bratstvo nevidljivih ostane nevidljivo. A kako stoje stvari sa žiteljima tih metropola? Sa svešću i likom savremenog Evropljanina? Da li još jedna kćer Evrope, g-đica Psihoterapija, može da poveže crne i bele pločice u jedan krug?

 

Ovom prilikom biće predstavljene knjige DESIMIRA IVANOVIĆA i MENLIJA PALMERA HOLA, Metaphysica, koje će publika moći da kupi po promotivnim cenama. Ulaz slobodan.


Program vodi: Milica Krković

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..