Najmlađa srpska spisateljica Una Kozić (12), predstavila je novo izdanje svoje knjige „Društvo malih veštica“ u beogradskom Zoo vrtu. Tom prilikom potpisala je i svoj prvi „veliki“ ugovor sa uglednom izdavačkom kućom „Admiral-books“, a o knjizi su govorili:  novinar i voditelj Olivera Kovačević, Jovan Antonijević, Vuk Bojović i izdavač Zoran Rapajić.

 

Potpisivanje novog romana i druženje sa čitaocima zakazano je za petak, 25. oktobar od 18 časova, na Sajmu knjiga, na štandu Admiral-books u hali 1.

 

Knjiga "Društvo malih veštica" vodi nas kroz neverovatne priče u školi za veštice Venderendi.


Maleha, Kasandra i Fred pričaju prelepu priču o ljubavi, prijateljstvu i odanosti praveći male netašluke i čini, vodeći čitaoce u izmišljenu zemlju Etvaju. U potrazi za magičnim prstenom glavni junaci upadaju u razne zamke. Na tom putu ih prate i bezglavi konji, jednorozi, ferganinci, čarobni prašak i još mnogo toga.

 

Una Kozić je devojčica iz Beograda, rođena u leto 2001. godine. Ide u osnovnu školu „Starina Novak“. Odličan je đak, svira klavir, dobro govori dva strana jezika a treći uči. Ovu knjigu napisala je sa svojih 10 godina.

 

Novo izdanje knjige “Društvo malih veštica” moći će da se nabavi na Sajmu knjiga i u svim većim knjižarama u zemlji, a na raspolaganju je i elektronsko izdanje knjige preko E-knjižare i aplikacija Samsung Corner i  iStore.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..