Bundolo-knjigaPozivamo Vas na "Poezin Open Poetry" koji će se održati u klubu "ILEGALA plato" (bivša Industrija, ispod knjižare Plato) u nedelju, 14.10.2012. od 20h. Ovo veče je posebno i zato što ćemo predstaviti knjigu "BUNDOLO OFFLINE 3", nezavisne grupe kreativnih autora koji pišu na Bundolo sajtu www.bundolo.org.

Pored Poezin izvođača koji su odabrani na konkursu, nastupiće i pisci koji su zastupljeni u zborniku "BUNDOLO OFFLINE 3". Događaj se produžuje u poetsku žurku a za dobru muziku je zadužen DJ Sinister. Ulaz je kao i uvek FREE.

Nakon veoma uspešnog “Poezin Open Poetry” događaja izvođačke poezije u klubu “ILEGALA plato” na kome je nastupilo preko 20 izvođača (koji su prošli prvi konkurs Poezina za nastup na Open Poetry događaju), predstavnici Poezina raspisali su stalni konkurs za nastup izvođača na mesečnim događajima Spoken Word poezije.

Uslovi konkursa su sledeći:


1. izvođač preko obrasca za prijavu na Poezin sajtu, šalje svoje podatke i dve pesme. Takođe u obzir dolaze poetski performansi i poetski video radovi,

2. poezija mora da bude savremena, urbana i prilagodljiva izvođačkoj sceni gde izvođača procenjuje publika i nagrađuje aplauzom,

3. ako izvođač*ica ima dodatne audio i video fajlove, može preko mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. poslati detaljnije objašnjenje za svoj nastup, kao i fajlove, relevantne linkove itd..

4. u slučaju da je poetska grupa u pitanju, članovi grupe treba da pošalju opis performansa i ako imaju video arhivu potrebno je da pošalju relevantne linkove. Ovo važi i za pojedince koji se bave poetskim performansom.

Link za prijavu na konkurs: OVDE

Mejl za prijavu na konkurs:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izvođači koji ne prođu na nekom od konkursa Poezina, imaju mogućnost da se prijave i za idući konkurs ali pod uslovom da pošalju nove pesme, odnosno novi koncept za nastup.
<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..