Predstavnici organizacije Poezin raspisuju veliki konkurs za nastup u klubu ILEGALA & plato (bivša Industrija, ispod knjižare Plato). U novoj sezoni, predstavnici Poezina otvaraju veliku Spoken Word Poetry scenu u klubu u kome su smešteni kultura, knjige, i sve što predstavlja prave vrednosti.. Da li je to sve danas možda na neki način ilegalno, kao što kaže ime kluba, mislite o tome!

Od septembra 2012. održavaće se veliki mesečni događaji u klubu koji prima preko 300 ljudi i koji je trenutno centar undergrounda u Srbiji. Ako ste voleli Poezin u klubu Akademija, još više ćete ga voleti u ILEGALI.

Prvi veliki "Poezin Open Poetry", planiran je za 9 septembar, nedelja od 20h. Ulaz je kao i obično FREE, jer poezija nema cenu!

Uz ove mesečne Spoken Word događaje, aktivisti Poezina planiraju i promocije knjiga koje su objavljene u ediciji "Poezin Etikete" kao i predstavljanje zanimljivih izdavačkih poduhvata drugih srodnih organizacija i izdavačkih kuća.

Poezija - slem - poetski performans - bendovi - najbolja žurka u Beogradu - sve na jednom mestu a zove se "Poezin Open Poetry" u klubu ILEGALA & plato.

Prijave za konkurs slati preko obrasca za prijavu: http://www.poezin.net/prijava-za-poetski-klabing/ Ili na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

U novoj sezoni i nova poruka izvođačima: "Otvorite vašu poeziju i postanite Poezin zvezda u Ilegali".

<<  Novembar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne