Poštovani, pozivamo vas da učestvujete na prvoj kvalifikacionoj večeri Konkursa 7. jula u subotu od 19 časova,koje će se održati u prostorijama Radne organizacije Kornet u Drničićevoj 24, Beograd.

Zamišljeno je da se od ove subote pa do kraja prijava za Konkurs “Brze priče Srbije” svake subote organizuju ovakve večeri na kojima će biti čitane probrane priče poslate na Konkurs.
Predviđeno je da sami učesnici i posetioci glasaju za priče koje te večeri budu čitane. Budući da najverovatnije nećemo stići sve priče koje će ući u konkurenciju za nagrade da pročitamo do kraja konkursa, ostatak užeg izbora dobićete na e-mail, preko kojeg ćete takođe moći da glasate. Tako se teorijski može dogoditi da glasate i za neku sopstvenu priču što se ne kosi s pravilima.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete, ništa strašno. Vaše priče u igri su bez obzira na vaše prisustvo. Ova okupljanja zamišljena su da budu zabavna i da se družimo čitajći i komentarišući priče. Svako ko je voljan može da čita ne samo svoje nego i tuđe priče, a urednici i moderatori raspolagaće svaki put svojim profesionalnim čitačima. Čitanja neće trajati dugo, najviše sat vremena, a onda se veče nastavlja u vidu žurke, što će reći - povedite koga hoćete, a možete delegirati i nekog da dođe umesto vas.
Pozdrav uz nadu da ćemo se videti u subotu.

--
Izdavačka kuća Kornet
<<  Avgust 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
      
     

Putopisi, Intervjui..