Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na Dane knjige u Beogradskom dramskom pozorištu.
Arhipelag učestvuje na Danima knjige u Beogradskom dramskom pozorištu, manifestaciji koju ovo pozorište organizuje na kraju pozorišne sezone.

Čitaoci će moći da kupe sva izdanja Arhipelaga, uz specijalne cene sa popustom od 30 do 50% i posebne poklone, u sredu 6. juna, u petak 8. juna i u utorak 12. juna od 18 do 22 časa.
Prvog i poslednjeg dana manifestacije (6. i 12. juna) održaće se zajednička predstavljanja izdavača koji učestvuju na Danima knjige u Beogradskom dramskom pozorištu.

U petak 8. juna od 18 do 22 časa održaće se Dan Arhipelaga na Danima knjige u Beogradskom dramskom pozorištu.

Tog dana sa početkom u 19 časova biće predstavljen roman Elijahova stolica Igora Štiksa o kome će, pored autora, govoriti i reditelj Boris Liješević i glavni urednik Arhipelaga Gojko Božović. Igor Štiks će potpisivati roman i razgovarati sa publikom. Po romanu Elijahova stolica nastala je istoimena predstava JDP u režiji Borisa Liješevića koja već dve godine ima odličan uspeh kod beogradske publike i na mnogobrojnim gostovanjima u zemlji i inostranstvu. Ova predstava je nagrađena Velikom nagradom BITEF-a u septembru prošle godine.

Akciju Dani knjige u Beogradskom dramskom pozorištu, koja će trajati od 6. do 12. juna, podržale su vodeće izdavačke kuće s kojima BDP veoma uspešno sarađuje. Tokom Dana knjige u Beogradskom dramskom pozorištu biće organizovani specijalni programi, prateće akcije i specijalni popusti.

Arhipelag i Beogradsko dramsko pozorište imaju sporazum o saradnji po kome članovi Kluba čitalaca Arhipelag imaju specijalni popust od 30% za kupovinu karata za sve predstave BDP, dok publika BDP ima isti popust za kupovinu knjiga u Kluba čitalaca Arhipelag tokom cele godine.

Više informacija naći ćete na: www.arhipelag.rs

<<  Oktobar 2021  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..