flajer-ruski-knjigaPriprema se izdavanje knjige u Rusiji.






Udruženje „Srpsko-ruska veza“ , Projekat „Ruska kultura u Srbiji“, izdalo je u Srbiji knjigu autora i umetnika Milivoja Ištokovića u dupleks varijanti: na srpskom i ruskom jeziku.  Specijalno izdanje, za one koji uče ruski jezik.

Trenutno se vode aktivni pregovori sa ruskim izdavačima  i 2012 godine se planira izdavanje knjige u Rusiji (100 000 primeraka).

„Između Božanskog i ljudskog“, knjiga  Milivoja Ištokovića, teži ka preobražaju čoveka i čovečanstva.

Knjiga je izvor mudrosti postanka svetova. 

U periodu od 1994 do 2009 godine Milivoje Ištoković je sakupljao svoje misli, snove, nadahnuća i viševekovnu mudrost drugih što je postalo osnova njegove knjige.
MILIVOJE IŠTOKOVIĆ  se rodio 12 aprila 1952 godine Gospodnje. Umetnik, filozof, sanjar.
Početak istorije pisanja knjige je  u vreme boravka autora na ostrvima Atlantskog okeana- ostacima drevne civilizacije Atlantide.

Neobična atmosfera, „mesečevi pejzaži“, treptaji zvezdanih noći – sve to je ostavilo dubok utisak na njega, koji je tamo dobio svoje prvo Božansko nadahnuće i osetio potrebu da svoje duhovno –životno iskustvo podeli sa ljudima, napisavši datu knjigu.

Knjiga navodi čitaoca da razmišlja o večnom i trenutnom, jer je to jedno. Trenutak može da bude jednak vremenu - bezvremenosti i večnosti.

Po rečima autora, knjiga „Između Božanskog i ljudskog“ –  je oda ljubavi i mudrosti, oda Bogu, čoveku i životu, koja će približiti ljudima to  što su znali u početku stvaranja  a sada su delimično  ili u potpunosti zaboravili na putu evolucije, odvojivši se od Tvorca. To su Božanski -vaseljenski zakoni, koje upoznavši ih, osvetliće Vaš put i daće svoj „ osvešćeni deo“ celokupnom stvaranju.

U toj knjizi jedinstvenom i istančanom metodom objedinjen je duhovni,  filozofski, psihološki, deo duše, duha i materije.                                                

Vrata širom ili delimično otvorena za one, koji traže savršenstvo i spoznaju sebe i sveta, put po vertikali u harmoniji u svemu i sa svima.

Sticanje duhovnog rasta pomoći će vam da ovladate materijom i proživite svoj život u sreći i napretku.

Knjiga je namenjena onima koji ne znaju, onima koji malo znaju, za one koji znaju  i onima koji mnogo znaju!

Poetsko-filozofski stil, simbolični jezik knjige, koji se obraća ne samo našom umu, nego prvenstveno našem srcu, nesumnjivo će očarati i nadahnuti čitava pokolenja budućih čitalaca.
<<  Mart 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..