Vikimedija Srbije raspisuje konkurs za dodelu sredstava u cilju realizacije projekata iz oblasti slobodnog znanja i kulture. Konkurs je posvećen projektima manjeg obima za koje postoji mogućnost rasta u dugoročne i održive projekte. Prijave su otvorene do 22. februara 2024. godine. Mikrograntovi su grantovi u iznosu do 500 evra i dodeljuju se jednom godišnje. Budući da se radi o projektima manjeg obima, idealna su prilika za sve nove volontere i volonterke koji žele da se podrobnije upoznaju sa Vikipedijom, ali i drugim Vikimedijinim projektima. Svrha ovog poziva jeste podsticanje mladih, ali i iskusnih entuzijasta da primene Vikimedijine
projekte u cilju promovisanja slobodnog znanja.

Pozivaju se svi zainteresovani da predstave svoje ideje o stvaranju i širenju slobodnog sadržaja. Prijave mogu podneti pojedinci, institucije, nevladine organizacije, organizacije koje se bave neformalnim obrazovanjem ili one koje dele zajedničke ciljeve sa Vikimedijom Srbije.

Iskustvo u pisanju i realizaciji projekata nije neophodno. Za prijavu na konkurs, potrebno je dostaviti predlog na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 22. februara 2024. do ponoći.

Prijavni formular možete preuzeti ovde >>

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..