Vikimedija Srbije raspisuje konkurs za realizaciju i finansiranje volonterskih projekata u domenima obrazovanja, saradnje sa institucijama kulture, povećanje raznolikosti, volontiranja, aktiviranja Vikipedijinih sestrinskih projekata i ostvarivanje regionalne saradnje u okviru Vikimedijinih afilijacija. Кonkurs traje do 4. oktobra 2023. i otvoren je za sve pojedince, predstavnike organizacija, institucija kulture i obrazovanja. Vikimedija Srbije je neprofitna, nevladina organizacija koja radi na oslobađanju i digitalizaciji kulturno-istorijskih sadržaja, sakupljanju fotografija i drugog multimedijalnog sadržaja i promovisanju ideje o sakupljanju i deljenju slobodnog znanja.

Svrha ovog poziva jeste podsticanje mladih ali i iskusnih entuzijasta da implementiraju Vikimedijine projekte u cilju promovisanja slobodnog znanja.

Pozivaju se svi zainteresovani koji žele da rade na doprinosu Vikimedijinim projektima kroz dvosmerne saradnje sa institucijama kulture, obrazovnim ustanovama, kao i organizacijama koje se bave sličnim delatnostima, da predstave svoju ideju i dobiju šansu da je realizuju tokom 2024. Detalji konkursa nalaze se na sajtu Vikimedije Srbije >>

Iskustvo u pisanju i realizaciji projekata nije neophodno. Sve predloge treba dostaviti do 4. oktobra 2023. na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Prijavni formular možete preuzeti ovde.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..