Svaka žena u svom garderoberu ima malu crnu haljinu kao tajni adut za svaku priliku, a pri ruci bi trebalo da ima i “Malu crnu knjigu” punu dragocenih saveta o karijeri. Svetski bestseler  "Mala crna knjiga" spisateljice Otega Juagba objavljen je u Srbiji u izdanju izdavačke kuće Finesa. U pitanju je savremeni, poslovni vodič koji se našao među najprodavanijim knjigama The Sunday Times. Ispunjena praktičnim i smislenim savetima, ova knjiga je izvor inspiracije i oslonac na putu pronalaženja posla iz snova, namenjena svim ženama, bez obzira da li tek započinju sviju karijeru ili imaju dugogodišnje iskustvo u poslovnom svetu.

Otega Juagba, koja se nalazi na Forbsovoj listi najuspešnijih mladih žena „30 ispod 30“ svojim posebnim načinom pisanja vodi kroz sve što bi trebalo da se zna o izgradnji uspešne karijere. U ovoj knjizi nalaze se svi neophpdni saveti, od pregovaranja sa šefom u vezi sa povišicom, preko građenja sopstvenog  brenda do uklanjanja ličnih blokada i pokretanja svog kreativnog mehanizma. Osim toga može se naučiti kako da se napreduje kao frilenser i kako da se ovlada javnim nastupom.

Ukratko,”Mala crna knjga” je modrna riznica mudrosti i teško stečenih uvida u karijeri bez obzira da li je čitateljka kreatorka, umetnica ili preduzetnica. Na jednom mestu se mogu naći inspiracije za poslovni život. Tome doprinose saveti i iskustva drugih kreativnih žena, a srpsko izdanje specijalno je dopunjeno pričama uspešnih dama iz naše zemlje.

Knjiga se može naći u knjižarama širom Srbije kao i online na finesa.edu.rs/mala-crna-knjiga/ 

<<  Jun 2020  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  910111314
15161718192021
22232425262728
2930     

Putopisi, Intervjui..