Inspirativna i  romantična priča koja je u vrhu listi najprodavanijih svetskih knjiga, Godina kada sam te upoznala, može se naći u izdanju Nove knjige plus iz Beograda. Džasmin voli dve stvari: svoju sestru i svoj posao. A kad ostane bez posla, više ne zna ko je. Odjednom njenja kuća i vrt koje je jedva uočavala, te susedi, koje će upoznati, postaju njeni svet, a otkaz samo novi početak za nju. Met voli dve stvari: svoju porodicu i opijanje. Bez porodice pada na dno.

 

Za doček jedne Nove godine, putevi ovo dvoje ljudi se ukrštaju. Oboje imaju vremena na pretek; oboje su na raskršću. Ali kako godina odmiče, tokom mesečinom obasjanih noći i dana u predgrađu, polako se razvija neočekivano prijateljstvo.

 

U godini koja je pred njom Džasmin uči o sebi i drugim ljudima više nego što je ikad sanjala da hoće. Ponekad moraš da staneš kako bi nastavio...

 

Sesilija Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Njen prvi roman P.S. Volim te napisala je sa 21 godinu, koji je ubrzo nakon objavljivanja postao svjetski bestseler, a bio je i inspiracija za nastanak istoimnog fimla.

 

Godina kada sam te upoznala dobila je nagradu za roman godine u Irskoj. Roman koji će vas nasmejati, rasplakati i navesti da slavite život, Godina kad sam te upoznala, u izdanju Nove knjige plus možete naći u svim bolje snabdjevenijim knjižarama u Srbiji.

<<  Jul 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
    

Putopisi, Intervjui..