Grupa mladih, sa višegodišnjim iskustvom rada u ugostiteljstvu, je nedavno pokrenula prvi specijalizovani sajt poslovi-ugostiteljstvo.com za oglašavanje poslova u ugostiteljstvu. U potrazi za rešenjima za izazove s kojima se zaposleni i poslodavci u ugostiteljstvu suočavaju, stvorili su inovativnu platformu koja im pruža jednostavna rešenja. Cilj je omogućiti efikasno povezivanje odgovarajućih radnika sa uglednim poslodavcima, a platforma to čini brzo i jednostavno. Takođe, svi posetioci sajta mogu potpuno besplatno kreirati i preuzeti svoju radnu biografiju (CV) ili se obrazovati putem sadržaja na blogu. Na sajtu za kratko vreme pridružilo preko 150 poslodavaca, a baza kandidata broji preko 15.000 ugostiteljskih radnika.

Put ka boljem ugostiteljstvu - Priča nije samo o poslovima; to je priča o strasti prema ugostiteljstvu, o prepoznavanju izazova koje sektor nosi i o stvaranju inovativnih rešenja. Ovo je priča o "Poslovima u ugostiteljstvu".

Od ideje do stvarnosti - Avantura počela je kao ideja, ali brzo je prerasla u stvarnost. Grupa mladih preduzetnika, sa dubokim korenama u ugostiteljstvu, prepoznala je potrebu za nečim novim. Znali su da postoje problemi koji često frustriraju poslodavce i kandidate u ovom sektoru i osećali su da mogu da im pomognu.

Rešavanje problema - Jedan od glavnih problema koji su identifikovali bio je nedostatak efikasnosti u pronalaženju pravih ljudi za prave poslove u ugostiteljstvu. Poslodavci su često gubili dragoceno vreme i resurse na procese zapošljavanja, dok su kandidati nailazili na prepreke u potrazi za poslom koji odgovara njihovim veštinama i ambicijama.

Vizija - S tom vizijom, "Poslovi u ugostiteljstvu" je nastao. Platforma je osmišljena kako bi poslodavcima omogućili brzo i efikasno pronalaženje kvalitetnih radnika, dok kandidatima pružaju jednostavan put do poslova koji odgovaraju njihovim ambicijama i veštinama. Misija je pomoći ugostiteljskoj industriji da raste i napreduje kroz kvalitetno zapošljavanje i izbor pravih talenata.

Šta nude poslodavcima:

- Lakoća registracije: Poslodavci se mogu registrovati i kreirati svoje profile sa samo nekoliko klikova.

- Oglašavanje pozicija: Postavljanje oglasa za otvorene pozicije je brzo i jednostavno.

- Upravljanje bazom kandidata: Poslodavci mogu lako pregledati i upravljati bazom potencijalnih radnika.

- Analitika: Pružamo alate za praćenje i analizu performansi oglasa.

Šta nude kandidatima:

- Jednostavna prijava: Kandidati se mogu lako prijaviti za poslove koji odgovaraju njihovim veštinama i iskustvu.

- Kreiranje CV-a: Nudimo mogućnost brzog kreiranja profesionalnih CV-ova.

- Inspirativni blogovi: Redovno objavljujemo blog postove o različitim temama iz sveta ugostiteljstva.

- Loyalty program: Kandidati i poslodavci mogu uživati u brojnim benefitima kroz naš lojaliti program.

N kraju poručuju da su otvoreni za saradnju sa svim stranama koje dele strast prema ugostiteljstvu i žele unaprediti ovu industriju, Razmišljajući o korisnicima platforme i kako im pružiti dodatnu vrednost. Takođe rade na implementaciji lojaliti programa, otvarajući vrata partnerstvima i benefitima za sve uključene.

Platforma nije samo mesto za oglašavanje poslova; to je mesto gde se susreću strast prema ugostiteljstvu i želja za uspehom.

"Poslovi u ugostiteljstvu" vas poziva da im se pridružite na ovom putovanju prema boljem i prosperitetnijem ugostiteljstvu.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..