TrpezaAko razmišljate o organizaciji poslovnih ručkova i potrebna Vam je mirna atmosfera, restoran Trpeza  je pravo mesto za Vas. Ušuškan u zelenilu i tišini Karadjordjevog parka, daleko od gradske buke i vreve  predstavlja idealan ambijent za priređivanje poslovnih ručkova i večera, prezentacija, koktela i drugih svečanosti.

 

Kapacitet restorana je 60 mesta, uz još 60 u bašti. Premda se ponekad čini sasvim jednostavnim odvesti poslovne partnere na ručak, na poslovni razgovor,  ipak postoje pravila kako bi taj susret prošao u što prijatnijem  raspoloženju da bi doneo očekivane rezultate.

 

U našem restoranu Vašim poslovnim partnerima mozete omogućiti da uživaju u specijalitetima stare, spore spske kuhinje. Srpska jela 21. veka - Rolnice u sosu od semena bundeve, Srpska srednjovekovana jela - Piletina u medu sa dvora Cara Dusana 1351.su samo neka od autetičnih jela koja mozete probati samo u Trpezi.

 

Uz pažljivo birana jela u ponudi je i izvanredna karta vrhunskih vina, uslužiće Vas tim vrhunskih profesinalaca koji će potruditi  da ispune svaku vašu želju.

 

U našem restoranu sve usluge  možete platiti  platnim karticama i preko računa.

 

Detaljniju ponudu  mozete pogledati na našem web sajtu www.trpeza.rs.

<<  April 2024  >>
 po  ut  sr  če  pe  su  ne 
     

Putopisi, Intervjui..